Vamos a Cuba!!

Okej, imorrn åker jag, resten av the swedish mafia och tyskarna till Cuba för att hänga med Che, Fidel och grabbarna. Jag hoppas på goa mojitos, salsa och mycket cigarrer. Vi stannar i Havanna till på fredag och åker sen vidare till Varadero, ett ställe som tydligen ska ha snygga stränder, vilket gillas mycket!




"Sol i sinne, brun inne, din Rudolf"
-citat Sunes sommar

Fashion week



Ja av någon anledning hamnade jag alltså där igår kväll..




..och av en annan anledning (det blonda håret kanske?) började fotograferna att fotografera oss.




Mexikanskt mode kan vi sammanfatta med ord som "tacky" och "smaklöst" men annars var det bra.
Bilder lånade från solman.blogg.se



Helgen!

Helgen spenderades i provinsen Veracruz med rafting, regn och kackerlackor. Mycket skoj!
Vi besökte denna lagun
Inne i lagunen fanns en 8 meter hög klippa som vi klättrade upp på och hoppade ifrån
Svenskbåten



Jag sitter längst bak till vänster


Alla bilder är lånade från mandyimexico.blogg.se



Vi besökte även en by vid namn Papantla





På söndagen besökte vi pyramiderna Tajin



Alla bilder lånade från mandyimexico.blogg.se


Lite roligt

Tycker om de där tyskarna ibland..

- Sarah, do you know what Midsummer Eve is in Sweden?

- Ohh yeah yeah, it's when you're getting att discount on IKEA!

- Yeah exactly..


Pee pee

Sitter här i lyan helt i min ensamhet och väntar på en skypedejt. Amanda och Sara är på äventyr någonstans så jag är ensam hemma hela helgen. Ganska skönt men ändå lite läskigt, tur att Lennart som inte bor så långt borta och stannar över helgen.


Gårdagen blev faktiskt en ganska så rolig historia. Vi begav oss till House of eleven runt tio för att förfesta och för att sen hoppa på en hyrd buss som skulle ta oss till Skybar. Under bussfärden blir jag så kissnödig att jag håller på att svimma så när vi är framme springer jag och Sara iväg för att kissa i ett buskage varpå vi sen möter upp de andra utanför World Trade Center (utestället låg där). Amanda kommer då också på att hon är kissnödig och frågor om jag kan följa med henne, vilket jag gör. Vi går bort till buskaget igen och samtidigt som Amanda kissar kommer en liten liten polis fram och frågar vad som händer. Jag försöker uppehålla honom och tittar samtidigt på han med mina stora ögon och ler. Han säger att man absolut inte får kissa utomhus och att vi måste betala honom? Vi undrar varför och säger att vi inte hade en aning om att man inte fick göra så. Polisen säger då till oss att vi ska sätta oss i polisbilen och åka med till häktet (hjälp) och helt plötsligt förstår varken jag eller Amanda han pratar om. Vi blir sjukt nervösa men vår räddning blir Mao, Raul och några andra som kommer gåendes. Killarna börjar argumentera med polisen och först är jag inställd på att vi absolut inte ska betala någonting men sen går det upp för mig att polisen här INTE är som i Sverige, och då är frågan bara hur mycket? Först vill han att vi ska betala 700 peso!!! Men genom påtryckningar från killarna slutar det på 250 peso, vilket får anses som bra. Vi går sen in på stället, vilket var helt över mina förväntningar. Panoramautsikt och man kunde se hela stan eftersom stället låg på högsta våningen. Vi tar oss sen några drinkar, skrattar åt vår incident och har sen en sjukt rolig kväll!

Idag blev det lite lugnare, gick till gymmet och mötte sen upp Lenny för att kolla på Borregos när de mötte Moterrey. Tyvärr började det ösregna i slutet och Borregos förlora men det var trevligt ändå. Imorrn ska vi till gymmet vid tio. Måste vara hemma till ett för att heja fram Sverige och Zlatan till avancemang till VM!
God Natt!

Obs, varning för känsliga läsare! Starka bilder!

Bilder från Cancun..
Bilder från vårt hotell Bel Air Collection Hotel. Vi var nöjda med det..
Vi hamnade på Hard Rock Café en kväll och drack många goa drinkar(som ni kan se på Stoffe)
Vi besökte även Isla Mujeres där vi hyrde en golfbil och snorklade.

Två underbara veckor!

Kom ganska nyligen hem från Juarez flyglatsen där jag lämnat och sagt "hej då" till Christoffer. Det blev en del gråt men tiden kommer antagligen gå ruskigt fort framöver så förhoppningsvis blir det inte alltför jobbigt att vara ifrån varandra:)

Måste ju också passa på och berätta vad vi har haft för oss!
Under den första helgen hann vi bla med:
- Bio och middag på Mundo E
- Tec
- Six Flags
- Turibus
- Fira Christoffers 23-års dag med middag högst upp på La Torre Latinoamericana
- Lagat en helt suverän pollo faijtas här hemma i Casa
Efter helgen på tisdagen flög vi (som jag skrev tidigare) till Cancun. Kunde nog inte haft det bättre! Lägger upp lite bilder imorrn. Är tyvärr alldeles för trött nu.
God natt!

RSS 2.0